Just another rainy Thursday

Nikon D3000 + Nikkor 50 f1.8D

I Tisdags kom mina kläder från H&M, ni får nog se imorn :) Nu har jag precis (dessvärre) köpt ännu mer kläder.
Hatar mitt shoppingberoende.. Igår sov felicia över här eftersom vi  hade studiedag idag. Åkte till Stenungsund på kvällen med hennes moppe och råkade nog se några som langade. skumt,skumt. Imorn är det FINALLY Friday! Veckorna rinner iväg nu, som glass en het sommardag..HAHA gud vad skoj det lät!

Nu ska jag käka årets första jordgubbar tillsamans med mamma. Hare ♥

No, i can't live without you..

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f1.8D

TJOHO! Spöregnade i morse och solen skiner nu. Ibland gillar jag verkligen Sveriges väderskiftningar.
Annars Hade ett spanskaprov idag som är till för en undersökning. Tog över 2 och en halv timma att göra färdigt 1 av 3 delar.. Jag känner att jag aldrig riktigt hinner förebereda mig inför saker riktigt. Men så kan det va.

NU ska jag gå och kyssa mina fantastiska, underbara, HELT klart bästa skor någonsin. Som jag sa om ett annat skorpar en gång, "Kärlek vid första ögonkastet".

My drug

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f1.8D

HUR ska jag kunna sluta med socker!? Jag är kär i mina kläder och skor men.. chocklad..♥

Nanana c'mon


Som den "coole" Boris skulle sagt om bilden..."LOWWWWWLLLLLLL"!


HELOOOO allihopa! Var hos tandlärkarn idag och fick CHOCKBESKEDET att JAG hade "början" till inte ett, inte två, tre, fyra eller fem, UTAN SEX HÅL! Gud så hemskt! Jag trodde mina tänder var som stålmannen, men tydligen har mitt sockerberoende tillsut visat sig någonstans.. Tandläkaren Ruth frågade hur länge jag borstar mina tänder och jag svara "ungefär 10 sekunder tror jag.." HAHA! jag är så fruktansvärt slarvig när det gäller munskölj och sådant, måste verkligen bättra mig känner jag.. ;D


Nu är det SO och hemkunskap som gäller. Och FÖRRESTEN så köpte jag två par UNDERBARA skor idag! Ni får se när min beställning från H&M kommer ;) HA'T!

And if I only could

..Make a deal with god, get him to swap our places.

You don't wanna hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?


Placebo – Running Up That Hill♥

Igår..

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm (+ Nikkor 50 mm f1.8D)

.. spenderades min Fredagskväll med min lilla solståle Lisa. Hade jätte mysigt! Fotade, åt (ännu mer) våfflor och tittade på Let's Dance :) Och nu ÄNTLIGEN känns det som våren faktiskt är på väg. Är lite kyligt, men solen har skinit nåra dagar nu. Blev så exentrisk över vädret och längtan till sommaren att jag beställde hem en massa kläder från H&M förra Tisdagen. LÄGNTAR tills de kommer.

Lite lång text känner jag, men det får ni stå ut med!♥ Nu ska jag äta lunch och sedan röja bland mina kläder. HA DET BÄST! :D

WENSDAY!



TJOHO ALLESAMMANS!
Gud vad härligt att det snart bara är drygt två och en halv månad innan jag och mina vänner slutar nian! LÄNGTAR så oerhört till somarn och lovet. Ha en bra dag todos, nu ska jag hoppa lite studsmatta tänkte jag ;)

Gåtan i livet

Iter putei tui esse magnum mysterium vitae.
Iter putei tui esse magnum mysterium vitae. På latinska om ni vill översätta. Pratade nyss med Sandra och blev vansinnigt djup helt plötsligt. skumt hur det där kan komma och gå.

Ska nog sova nu, även fast min skönhetssömn är alldeles för kort måste jag ändå få lite av den känner jag.
SOV GOTT// Lydis

Härjedalen


..Med lite nostalgisk musik till. Williams foton från förra sommarn när vi var där på semester :)

FREITDAG!



Meheheheh
idag har det vart den "chillaste" dagen på väldigt länge i skolan. Transformice + film, så var läget!
Kom hem klockan ett tror jag. Så jävla gött va? Nu ska jag redigera lite fler bilder från när sandro och Felicito var här! :)   HA EN BRA FREDAG!

Please

Foto:Jag,Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f1.8D  Modell: felicia♥


Ameno
Ameno dore
Ameno dori me
Ameno
Ameno dore
Ameno dori me

Tisdag

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f1.8D  (felicia och Mårtina♥)


Halloj mina vänner. Längtar grymt tills gymnasiet just nu, allting är så skumt i skolan. Är glad att jag har SMF med mig iaf. Ibland. Känns annars som om våren börjar komma. Har faktiskt sätt de första vårblommorna, faktiskt på Sandras tomt av alla ställen ;) . IMORGON är det för övrigt nationellt prov i KEMI.. Kommer bli tufft, speciellt utan någon som helst förberedelser också..

Ska gå och chilla dampet nu och så duktigt göra mina läxor, FÖRTÅS!.. HA'T!

OLALA!


'
DANCINGTIME! :D
"inte ens en soppa att animera denna regniga lördag" :x

Så sa en god vän en "vacker" dag. (Inte mina söta nötar över dock :D♥)

Återigen..

ILY girl♥

..Lägger jag mig aningen försent. Är verkligen en nattmänniska. Jag fann mig själv sovande, dreglandes som en liten  bäver nere i fåtöljen innan. Vaknade av att Felicia ringde sen, tydligen pratade hon och Sandra på skype med DOUG! Haha jag gillar verkligen honom. Som vän förstås.

Imorgon ska nog Felicia hänga med mig hem en stund efter skolan. Kanske kan vi fota lite också om det är fint väder vill säga! Blev en gnutta chockad när det var "snöstorm" tidigare idag. Aja, nu ska jag nog knyta mig tror jag.

HA'T GOTT! // Lydis :)

Somewhere far away

Nikon D3000 + (bild 1 Nikkor 50 mm 1.8D & 2:an Nikkor 18-105 mm)

Vissa låtar ger så starka uttryck och känslor. Talking To The Moon är verkligen en sådan låt. Så vacker,så vacker.




Fettisdagen!

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm  1.8D

Halloj todos! idag är det faktiskt inte bara fettisdagen utan även pannkaksdagen & internationella kvinnodagen! Underbart.

var på Laserdome med skolan idag! Var kul men tufft. Svettades som en gris när vi var klara..
Har spenderat resten av dagen att försöka lära mig HUR man är en "shaman" på musspelet. Blivit riktigt illa beroende tyvärr. men det är nice, ni borde pröva. Eller inte ;)  Nu ska jag redigera lite foton från igår.
HA'T BRA!

CHILLAR


GULLIGA BILDER!
Chillar med Sandra och Elina :) Ikväll ska jag hem till Anna på "fest". Ska fortsätta spela på Sandras wii nu och skjuta rådjur! Hahaha
//Lydia

RSS 2.0