Im coming up only to hold you under

 

Kom nyss hem från Bäckebol där jag införskaffade mig ett par nya hörlurar, skärmskydd, och ett nytt skal till min lille iPinne. Köpte även två par skor, de vita ska jag pimpaaaa! Strax nu sticker jag till Stora höga för att chilla med Sandro. Eventuellt tar vi årets första dopp också, får se om jag vågar (((;


Oh That I Had

 

Var en SUPERMYSIG dag med Elina & Sandra igår. Planerade en kommande video samt planakade in på ett disco för årskurs 4-6. ASKUL! Partyy party med 00..eller? Hah. Kul var det iaf. Idag har sminkat och fotat mamma och två av hennes vänner. Har också vart JÄTTE kul! 3 medelålders kvinnor joking around. Hilarious! :D Nu ska vi ta och käka. Ser speciellt fram emot desserten..(sugaraddict nr 1 har talat) HA DET!

 

 


Vacker

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D

Var ute och fotade lite med Felicia i skymningen igår. Hon är så fin min vän. ♥

Crappo

Ont i halsen. Blir till att vila och äta glass idag i det här SKIT vädret. Tur att jag kan ligga inne och mysa när alla andra måste till skooolan c:


Chocolate

 

Mammas, fast jag tog några ändå.


Hard work


Idag hämtade jag fler nitar jag beställt till Panduro här i Stenungsund. Fasen vad jag kämpat med att få tag på de små jäklarna! Tidigare idag jobbade typ i två timmar med att fransa ett par av shortsen och sätta på nitar. Men NU börjar det iaf att lika min vision en bit. Men SHIT vad det tar tid. Kanske hinner färdigt imorgon. Då ska ni få se vad jag pysslat med den senaste tiden...

Fashion Against Aids



Snart släpps H&M:s Fashion Against Aids kollektion. MÅSTE ha vissa plagg jag spanat in, får INTE missa det! Eftersom jag är jätte snäll ska jag dela med mig av datumet det vackra ovan kommer finnas i butik. Nästa Torsdag, eller den som kommer nu alltså. Varsågoda.

Pink

Blus, 99;-

Klänning 199;-


Halsband, 20;-

Är ÖVERLYCKLIG att jag igår hittade två fina saker från H&M:s Conscious collection. Klänningen var slut online så är extra superduper glad över den. Eventuellt är det den jag ska bära på Daniels student C: Halsbandet köpte jag på JC. Eftersom jag är en fjäderälskare tänkte jag att det kunde vara kul att ha (dessutom ska det ju skydda mig från mardrömmar också). SCOREEEEE!

Musik musik potatisgris!

Äääääääälskar musik. Vilken glädje i livet! Funderar på att lägga ut min låt på YouTube snart...Hm, får se. Men Om ni vill lyssna på något vackert, lyssna då nu på;



Nyupptäckt för min del. Är nog kär igen. Jonathan Johansson <-- </3

Blommorna

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D (mammas foto)

Kom berätta för oss hur man går
över marken
med en rak rygg öppna sår
och berätta
hur man reser sig igen
efter sparkarna och slagen

Så sött

Väldigt fint gjort. Den mest personliga gåvan jag kunde få. TACK JOHAN! ♥

Gifts

Finafina grejer. Hade som sagt en fin dag! Förresten gjorde Johan en låt till mig, så himla fint gjort. Lägger in den senare.
IDAG är det Fredag för fan! Känns underbart. Käka popcorn, se på Tv osv. Det gamla vanliga :D

Nu blire chill tajm!

Sjutton ideeeeg!

Idag för sjutton år sedan födde min älskade mamma en liten skitunge vid namn Lydia. Jo det är min födelsedag idag. Känns Inte så annorlunda, förutom att saknaden rivits upp igen. Ett telefon samtal från mormor fick jag ju inte. Men det har vart en bra dag tack vare mamma. Inte bara på grund av de fina presenterna jag fick, utan för att hon är bäst helt enkelt. Åt en god mousse tårta med passionsfrukt och hallon. Chillade hemma och bara tog det lugnt. Bloggade förresten inget på lovet som ni kanske märkte. Var i Stockholm och när jag kom hem igen fick jag danske besök resten av lovet. Ska skriva om det någon annan dag, nu ska jag gå på den första kvälls promenaden som 17-åring!


I see the pain hidden in your pride



Happy, HAPPY girl (sandras pic) Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

HOLA! Hade skolkonsert igår. Gick faktiskt oväntat bra! Känns FETT gott att det är lov nu! Alltså kommer jag vara ledig i..11 hela dagar! YAAAAY! Btw,LÅTEN som jag lämnade in förra Torsdagen fick god kritik vilket jag tyckte behövdes efter allt slit. Thank you lord! (Och Johan också) :D

EN ANNAN ASCOOL SAK..Det svenska herrlandslaget i handboll har återigen varit HÄR i Stenungsund och tränat inför OS-kvalet i Gbg. Jag, sandra & Madde var och kikade på deras träning i Tisdags och det var GALET! Jag freakade ut totalt när jag såg Kim Andersson och Kim Ekdahl. Kändes överväldigande att se sådana stora idrottsmän så nära. Och imorgon ska Sandra, mamma och jag se på två matcher i Gbg. Madedonien-Ungern och senare Sverige-Brasilien. Kommer bli supert!

Ha ett gott lov! (alla som bor på samma sida Sverige som jag gör :DD)

RSS 2.0