I got soul but I'm not a soldier


Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f1.8D

Återigen har jag haft några mycket händelserika veckor. I fredags åkte mamma och jag till Stockholm där jag var med pappa i Bålsta. Träffade de kända "bålsta grabbarna" och badade på ingarö. Den svenska skärgården är så otroligt vacker. Vattnet var sviiiin kallt, men jag är då ingen badkruka...Hehe.

Förresten kändes det otroligt skumt att träffa några man pratat så mycket med men aldrig IRL.. Det började med att jag gömde mig bakom en gran när jag skulle träffa simon. Haha. men det gick ju bra, och här sitter jag och skriver medans en del av mitt hjärta är kvar i Bålsta.. ♥

Igår blev mormor ännu sämre så alla i familjen åkte direkt till kristianstads sjukhus. Läget är stabilt, men det känns fruktansvärt att se min kära mormor så svag.

Det här blev ett LÅÅÅNGT inlägg men jag försöker bara informera er om vad som händer hela tiden. There is alot going on you see. Ha det bra!

På den senaste tiden


en bild från Förra året när jag var hos mormor en vecka. Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

..Har det hänt mycket. Min mormor har blivit sjuk så jag har varit i Skåne med min mamma. Det är mycket tankar som cirkulerar i mitt huvud. Jag har saknat mina vänner som jag igår träffade (förutom Elina som var på "ullared"..) och åkte till Liseberg med. Det var jätte kul, hade en otrolig dag med de som jag mår allra bäst tillsammans med. Tack mina kära nötter. ♥

NYTT!...


Från Turkiet
fick jag med de här grejorna hem! Dessutom ett par svarta Reybans, äkta ofc... ;)
Converse, ca 150 svenska kronor. Om jag hade haft tid hade jag köpt MÅÅNGA fler!


Fotlänk, örhängen, massa armband och en smyckes väska .


Nyckelring & en skål.


Min otroligt söta hatt jag köpte pågrund av den starka solen. Me like it. För ca 55 svenska kronor blev den min.


De här sjalarna är nog de vackraste jag någonsin sätt. Så fint gjorda. kommer användas MYCKET nästa sommar eller när jag ska klä upp mig.


En tanke är att jag ska försöka ändra om och fixa iordning mitt rum nu den här och nästa vecka. har beställt foton som jag håller på att sätta upp på väggen, ska sätta upp nya hyllor osv. Får se hur det blir :DD Köpte lite nya saker till rummet på Tigers i skåne.

Lådor, 3 för 60:-


Stämpelsätt & en..lapplåda? Haha, ett hus med lappar iaf ;D Båda för 40:-


fotoram 20:- , förvaringsaskar 10:- , ettiketter, 10:-  & en makeup pensel 20:-.


Den fräckaste klockan jag någonsin skådat, kommer passa perfekt på min blivande "foto vägg". 70:-

Headset & Hörlurar, 70:- & 30:-

Ringhållare, 20:- 


Och så var det ju det här med mitt behov av att handla kläder (och skor)..Haha, har verkligen försökt att bättra mig men liiiite kläder spelar ju ingen roll om jag köper ibland..Kanske..
Kofta, 99:- från H&M


Linne, 50:- H&M


Byxor, 99 :- H&M


Linne, kappAhl 25:-


Linne, 25:-  kappAhl


Blus från Vero Moda, 100:- (köpte den innan Turkiet resan men har inte hunnit visa den, samma sak med resten av kläderna ;D)


Tröja, 150;- Gina Tricot


Shorts, 149:- Only


Sandaler, 299:- Scorett


ballerina, 150:- Scorett

RSS 2.0