Mini Julafton

Älskar minen på den här tomten som jag fotade i farmors gran förra året. Skulle vilja kalla den en ninjatomte. Åh så charmig man kan vara. (Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D)

Idag firar vi mini julafton här hemma! Imorgon åker ju william och jag till pappa i Stockholm. Så idag äter vi julmat och myser . Tomten kommer också förtås. Ihhh, så julen är underbar. Dock hade det vart kul om det fanns Liiite snö ute. Men allt kan man ju inte få! ^^

Titanium

Blir SUPER pepp av den här låten, dessutom är den himla rolig att shuffla till!

Snow? No?

LOOKBOOK! <---

ALL I want for Christmas is...

Reflexskärm,pengar,kläder,fjäderörhängen, filter, "Jag är Zlatan Ibrahimovic" & en ögonskugg palett. OCH en riktigt mysig jul med mycket sötsaker ;)

Christmas Time

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D

Julen är så himla mysig. Det ända som fattas nu för att det ska bli en perfekt jul är det vita vackra pudersnön. Det är det jag önskar mig till jul i år .. Eller inte. Haha, önskar mig faktiskt en hel del. Men nu har jag blivit så pass mogen att jag kan säga att julen verkligen inte handlar om julklapparna utan den magiska stämningen den här högtiden för med sig. Amazing ♥

Frost

Nikon D3000 + Nikkor 5m mm f/1.8D

Jodå, imorse var det faktiskt FROST ute. Inte den första jag sätt i år, men nästan. Igår Tonade jag mitt hår till Nougat färgat! Är nöjd med resultatet you shall see! Är mörkare och glansigare nu ;) Annars är det ju JULAFTON om mindre en än vecka. Helt sjukt vad tiden går snabbt. Känner mig en gnutta confused. Men nu måste jag ta mig i kragen och faktiskt göra min remix..Ska vara inlämnad på Onsdag.
HA DET BRA!

Aloha

Min LOOKBOOK <--- besöker du här!

Yo BRO!


Nu blire CHILLA och äta gott resten av kvällen. Forever Alone ♣

Som jag längtar

Byxor - Cubus, tröja - Ullared (OMG), hår - PLATT!

Tänkte att jag skulle börja använda min LOOKBOOK nu! Får se hur ofta jag råkar ha tid att fota bara haha. Idag hann jag eftersom jag inte..var i skolan. Fixade min tand IGEN. Aja, nu är den tjock i alla fall. Hoppas den håller mer än en dag den här gången.

För vad som kommer


Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Now we are free

Gud vad jag längtar tills sommaren! För att kunna stå ut med vintern vill jag resa utomlands så snart som möjligt. I NEED IT! (Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm)

Halllo!
Har vart i centrum och kikat lite samt hämtat ett paket från H&M. Är lite trött idag, somnade sent igår med världens huvudvärk. Började tänka på livet och alla dess vägar. Ibland när jag lyssnar på viss musik får jag känslan av att bara vilja fly från allt till friheten. Jag vill uppleva fri och ro i min själ, springa på ett öppet fält och bara skrika ut min lycka. Den som jag fortfarande söker. Livet är märkligt på många sätt. Om allt bara kunde vara lätt någon gång.

Utan dig

Jag vill minnas alla de stunder
då vi vandrade tillsammans vi två
det är minnen man aldrig glömmer
och som aldrig vi åter kan få

När jag åter tänker tillbaka
på de dagar vi hade vi två
är det ljuset som kommer tillbaka
som jag åter får se då och då

Sakta faller den sista tåren
som ett minne du lämnat kvar
bara tomhet står här och väntar
som den väntar i alla dar

Jag saknar dig mormor.

Tandjävel

Axis Of Awesome - The ford chord song. Haha helt otroliga!

Ja..Tanden gick sönder samma dag som jag lagade den. HELT JÄVLA SJUKT JU! Blir förbannad. Nu ser jag ut som en bondluffare igen :@ Mamma tycker det är bäst jag tar bort framtanden nu, vilket jag verkligen INTE vill. Det kommer göra AS ont! men förr eller senare måste jag ju ändå.

He man - What's going on!

Kan inte sluta skratta åt den. så jäkla lolig! Michaela, Linda och jag sjunger låten hela tiden. Kan.Inte.Sluta.

Titta 2.19 <---- :D

TAND!

♦Photo Both och pixlr♦

Kom precis hem från Tandläkarn, plasten på min framtand hade ju trillat av. Den nya plasten känns jätte vek, den kommer säkert trilla av nästa vecka haha. Just nu sitter jag hemma och myser i soffan. Kommer snart åka iväg till skolan igen för ensamblen. MEN jag måste fortsätta med min remix! Ahh, kommer faila totalt med den. Det är ett tufft arbete!

Time Is Running OutTJOHO!
Har vart sjuk nästan hela veckan. As seeegt. Men mår bättre nu och ska snart sticka till Madde! kommer bli nice. Ni får ha det! ♥

RSS 2.0