Another random story


Den Grymaste videon jag sätt på länge. Det roliga är att min kusin och hans vänner gjort den. SKIT BRA jobb! :D

Hemma!

"Mordor berget" som vi kallade det. Haha såg verkligen ut som i Sagan Om ringen. Nikon D3000 + Nikkor 18-105

HEEEEEEEEJ! Ojoj vad länge jag varit borta från min dator! Kom hem från Jämtlandsfjällen i Söndags natt och nu är jag & william hemma i stenungsund igen efter våran spännande fjällvandring. Det var en otrolig upplevelse, tufft men värt det. Min ryggsäck vägde ca 15 kilo vilket jag tyckte var skit jobbigt från början, men jag vande mig så småningom. Pappa och William fick dessutom bära min kameraväska som jag själv inte..öhm..Kunde bära ;D Det här är en erfarenhet jag kommer bära med mig i livet. Förhoppningsvis kommer jag vandra igen. Vet att jag kommer längta tillbaka snart.

You

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm + Nikkor 50 mm f/1.8D

I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.

Je ne vous oublierai jamaisAnd I don't think that I'll see him again,
But we shared a moment that will last till the end.

But it's time to face the truth. I'll never be with you.

Tisdag!

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm  (foto bomb från turkiet!)

HALLOJ! Riktigt chill dag idag. Sticker nog till Stora Höga sen och tar ett nattdopp med Madde & Sandra. Får se. Isåfall måste jag nog cykla och..Jag är ju inte så bra på det. Haha för se om min kondition räcker!

Puss!

HOME


Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

NU är mamma och jag hemma från en minst sagt händelserik resa. Vi har vart på Hamam (turkiskt bad), solat, badat & träffat otroliga människor. Det har varit vansinnigt spännande och jag har upptäckt nya sidor hos mig själv. Turkar är förresten jävligt snygga. Charmiga med för den delen. Mamma och jag fick oss några förföljare, några riktigt seriösa. Kommer sakna en av dem ganska mycket faktiskt. Jag har oförglömliga minnen i Alanya. Samtidigt känns det lugnt att vara hemma igen. På Fredag nu åker jag till Stockholm nämligen. Då blire så småning om fjällvandring!

Har precis varit ute och fotat motljusbilder igen. Har inte visat några alls nästan. Aja, ni får se :)

Hejdå Sverige!..För nu, om mindre än 10 timmar sitter min mamma och jag på planet till TURKIET!
Ska bli SKIT kul rent utsagt! Och nu behöver jag inte oroa mig med för gymnasiet heller eftersom jag kom in på PLUSGYMNASIET TSM MED MADDE! Allt känns jätte bra. Dessutom var Sandra,Elina & Madde här idag och hälsade på mig en sista gång innan jag reser. TOPPEN! ♥

Ha det bra här hemma i Sverige så hörs vi om en vecka!

RSS 2.0