Jag saknar dig


It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Makes you feel so small


And I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbowFields Of GoldNikon D3000 + Nikkon 18-105 mm + Nikkor 50 mm f/1.8DYou'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

TJO!


Nikon D3000 + Nikkor
18-105 mm

Haha, idag failade skapandet av mitt pass eftersom min pappa måste fylla i först. Ironi verkligen. Nu är jag inte säker på att vi ens kommer iväg den här veckan. HOPPAS,HOPPAS,HOPPAS allt löser sig. annars blir jag tvungen att köpa ett provisoriskt pass till resan. EPIC FAIL! Aja, det kommer säker lösa sig. Hoppas jag..

Igår följde iaf mamma med ut en stund och fotade lite motljusbilder med mig. Jag är SUPER nöjd med resultatet och vi hade jätte kul. Och dessutom fick jag lite färg igår! Det brukar ta mycket längre tid för mig att få färg på sommaren, så det här känns ju bra! ((: Och NU mina kära vänner ska jag.."städa". Hahahhaha!!!

Roses

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Igår hade jag en fantastisk dag med Elina & Sandra. Vi busade utomhus och slutade dagen med Alice I Underlandet. Älskar er. ♥

Nästa Torsdag eller fredag sticker mamma och jag iväg på våran resa! Känns HELT underbart verkligen. Vi båda behöver komma till värmen. Vi vet inte än vart någonstans, finns flera alternativ. Vi får se helt enkelt :)

Idag ska jag städa min garderob och börja titta på vad jag vill ha med mig. Men först nu ska jag fråga om mamman min vill följa med ut och fota lite. Ha en härlig dag!

Fjällvandrings utrusting

Haha, skogsmullen ready for nature!

Perfekta vandrar byxor från Lundhags, 1000 :-

Vindtät & vattentät jacka från Helly Hansen, 799 :-

Micro fleece, 99 :-


Gortex kängor från Viking, 1000 :-


HÄR är alltså all den urustning jag kände var värd att skaffa inför min fjällvandring som sker i Juli tillsammans med min broder och far. Ser verkligen i fram emot detta eftersom jag verkligen älskar fjällen. Det ända stället jag faktiskt känner mig fri på av någon anledning. Underbart kommer det bli.

Torsdag?

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

TORSDAG är det idag va? Håller på att tappa dagarna..,Nästan. Imorgon är det iaf Midsommarafton!..tror jag. Haha är helt vimsig. Har bara chilliat idag men ska nog städa lite sen. Nu ska jag äta lunch. HA DET BRA! ♥

I love U

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And I'm waiting for you
With or without you

Stop and stare


(bilder från fikat på Jonas & Emmas bröllop) Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

Hej där. Gick upp runt 12 idag (brukar oftats vara ännu senare), handlade med mamma vilket gjorde ganska ont eftersom jag slog i huvet i vagnen samt klämdes i skjutdörrarna. Läskig affär. Och nu sitter jag bara och fixar med lite foton. Annars så har gamla minnen rivits upp igen och sår som inte är helt läkta har börjat svida igen. Jag står inför beslut som sårar mig lite, och jag är mycket osäker på vad jag ska göra. Får se vad som händer med det.

FÖRRESTEN, imorgon ska jag förnya mitt pass. Snart sticker ju mamma och jag iväg på en sista-minuten resa! :)

En dag i Juni

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D
..Åkte jag longboard med Mikael. sommaren är bäst ♥

My own words

(foton från skolavslutningen) Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

SKIT väder har det vart de sista dagarna. Hoppas verkligen solen kommer snart... Annars är mina planer framöver är att dra till Stockholm med Madde, åka utomlands med mamma och chilla dillen (som elina så vacker brukar säga) Kommer bli en go sommar trots allt, (bara solen dyker upp då och då!) ha det bra!♥

Nytt

Min skolavslutningsklänning som jag inhandlade dagen före..Alltid i sista sekund. 500:- från Jord


Klänning, 199:- från Lindex


Scarf, 199:- från Joy


Converse, 799:- EuroskoVid havet

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

På Onsdagskvällen efter skolavslutningen träffades vi ett gäng från min föredetta klass och grillade nere vid havet. Solen kom tack och lov fram på kvällen tillsammans med vinden. Så otroligt vackert. Minnen från våra tre år ihop som klass kommer aldrig försvinna från mitt hjärta. The Fellowship is over, but it will always remain in my heart.

SOMMARLOV!

Äntligen är grundskolan över för min del. Känns OTROLIGT skönt. Men kommer att sakna mina vänner något
oerhört. Älskar er.

Wedding

Nikon D3000 + nikkor 18-105 mmJakobs Student

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

Är så glad för Jakobs skull! Var superkul och hoppas hela den skånska högen kommer till Daniels student nästa år ♥

Student & Bröllop


nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


På Fredags morgonen bar det av mot kära Hässleholm med felicia som utomstående. Jakob min kusin tog studenten! Det var jätte kul att träffa släkten och en massa bekanta. Festen var jätte kul och mamma och jag skrattade som..jag vet inte vad. Haha. kul var det iaf! På Lördags morgonen åkte vi mot nästa stopp som blev i Kungasbacka där min mammas gudsson Jonas skulle gifta sig med sin Emma. Och WOW vilket bröllop. Är fortfarande rörd. Så otroligt vackert. Bilder kommer :)

JUNE(bilder från April & Maj i år) Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

HALLOJSAN! Niornas avslutningsfest i tisdags var jätte kul! Först nu känner jag en rädsla för framtiden. Stora Höga har blivit en trygghet genom åren. Idag åker förresten Madde (och jag) till Kreta! Jag kommer chocka henne när hon öppnar sin reseväska och inser att jag ligger däri :))  Idag ska jag bara chilla och förhoppningsvis ha viljan att avsluta mina sista skoluppgifter i nian, faktiskt de sista i hela grundskolan! WOW, jag kommer fan börja gymnasiet till hösten..Erkänn sjukt?  Ha en go långhelg!

RSS 2.0