This is

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

look to the stars
let hope burn in your eyes
and we'll love
and we'll hope
and we'll die
all to no avail


this is the last time I'll abandon you
and this is the last time I'll forget you
I wish I could

>>Muse-Stockholm syndrome<<

Thunder rolls


(stenungsund en VACKER sommar/vår dag! Inte alls som idag..) Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


Saknar solen jätte mycket. Vill att regnet ska sluta och..Det är verkligen "no sunshine when he's gone". Känns så skumt, men så är nog sanningen. connection, connection gone. Life goes on, or not? Haha vet faktiskt ingenting längre. Det ända jag vet är att jag kommer sakna mina vänner som fan när vi slutar nian. Känns mycket smärtfullt. Hatar som förändringar. Får se vad som sker härefter. Ska ta dagarna som de kommer.

Ska göra läxor nu, och eftersom vi ska orientera här i närheten imorgon ska jag nog checka läget där kontollerna finns också! ;) HA DET BRA!

NYTT


Från H&M:
Linne, 59:-
Tröja, 69:-
Tröja, 59:-
Kjol, 49:-
underbar klänning, 199:-

Shorts, 99:-

shorts, 79:-
pjamas, 59:-

bh och trosor, 120:-

Örhängen, 29:-


Från Cubus:

Jacka, 299:-
kloj, 59:-
Hoodie, 149:- 
jacka från monki, 250:-

bikini från stadium, 199:-

Saturday


Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


Tjaahoooo! Veckan som har gått har varit otroligt påfrestande psykiskt. Har varit på inträdesprov på plusgymnasiet (vilket inte gick så bra..), har haft ett flertal prov och inlämningar (vilket inte heller har gått så bra) och har nu vänt på dygnet ännu mer (som om det var möjligt). Men jag är så glad att mina vänner stöttar mig och peppar mig inför viktiga dagar, och pushar mig till att våga. Älskar er ♥

Nu blire till att redigera lite foton, har inte hunnit det på vääääldigt länge nu. Och dessutom har jag ju hunnit med en del shopping på sistone som jag inte hunnit visa..Haha ni får se :)

Stay Awake

Lydia- Stay Awake

Loneliness
Fear
And panic in the air 
I want to be free 
From desolation and despair 
And I feel 
Like everything I saw 
Is being swept away 
When I refuse to let you go 


Loneliness be over 
When will this Loneliness be over?


When U smile I smile


Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


If you need me
I'll come running
From a thousand miles away
Cuase' when you smile I smile

Sun is shining like you do


Nikon D3000 + Nikkor 50 f/1.8D

Hallå allesammans! Kom precis hem från sandrolito, sov över där inatt med Elina :) Det var totally random!

NU ska jag redigera lite foton från när jag var i Stockholm sist! Fotade ju min systerdotter Alva, så ska skicka bilderna till min syster så snart jag hinner. Annars är det ju EUROVISIONSONGCONTEST final idag! Madde kommer hit, så det blir chill. Hoppas verkligen att Sate..Jag menar Eric SAADE fixar det här för Sverige nu! Annars... ;)

PLUSGYMNASIET

NU
har jag äntligen valt gymnasium! 

I Torsdags besökte Madde, jag och Felicia några gymnasier i Gbg (det var absolut den sista dagen att söka in på någon estetisk linje), först besökte vi Cyber och Engelska gymnasiet. Det kändes inte riktigt rätt på någon av dem, så jag fick lite panik. Då kom jag på att plusgymnasiet var ett alternativ. Och BINGO, skolan känns verkligen helt rätt! Både jag och Madde sökte in på musik linjen där. Då blir det bara till att sjunga upp snart, vilket jag är "lite" nervös inför. Men det kommer nog gå bra.. :)

There's no real love in you

Why do I keep loving you?

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

It's FRIDAY!

En härlig vårdag utanför Stockholm I April. Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


HALLOJ! Förlåt för skit dålig uppdatering. Skolan tar all min tid som ni förstår.. Det har också hänt mycket den senaste tiden. Allt förändras hela tiden och det är på gott och ont. Jag var så lycklig att jag tillsamans med Madde och Felicia kom in på IT-multimedia musik linjen på IT-gymnasiet. Men så sent som I ONSDAGS fick jag ett brev där det stod att linjen har lagts ner! Har alltså EN vecka på mig nu att hitta en ny skola. Känns riktigt kasst asså.  Har ni några förslag på bra IT-multimedia skolor I Gbg kan ni ju gärna kommentera (:

NU ska jag göra färdigt min engelska recension om "The Boy in the Striped Pyjamas" och sedan sova. Hmm.., men det är ju ändå Fredag och det blir jag påmind hela tiden om tack vare Rebecca Blacksssss lååååååt. Friday har satt sig i min skalle..TYVÄRR! ><  HA'T BRA! ♥RSS 2.0