Im lost in your flame


Some NEW!

Klänning från Bikbok, 29:-

KLänning också från Bikbok, 29:-


Super mysig jacka! Bara 200 kronor även den från Bikbok. Glad att jag fann den, älskar ju grönt (:

Örhängen, 29:- från H&M

Kan inte låta bli att fynda. Har även beställt hem lite kläder från H&M! Gissar att de kommer nästa vecka ((:

Onsdag-Söndag

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Onsdag: KONSERTEN var! estet 11a och b uppträdde med våra låtar. Min grupp hade Jag kommer med veronika
Maggio och I'm so Happy men Salem Al Fakir. Det gick bättre än förväntat och det var jävligt skoj!

Torsdag: Fick en idé om att pröva mig på shuffling..Tyckt det var ASKUL så vill fortsätta lära mig! Beställde även hem en..IPHONE 4S! Ahhhhhh, can't wait until it gets here!

Fredag: "Dyngade" eller dygnade som det egentligen heter med bästa Elina och Sandra. Tittade på Idol,shufflade,busade & var ute i stjärnornas sken..Poetiskt,men det var faktiskt mycket stjärnor! Haha. Orkade inte riktigt vara uppe ett helt dygn så vi alla däckade i soffan. Så gölligt.

Lördag: Vaknade vid 11. Åkte till Torp med Elina & sandra. Senare på kvällen tittade vi på den sista Harry Potter filmen. Känns så sorgligt att allt är över nu :'(. Men bra var den,och känslosam för äkta Harry älskare.

NU: Göra ett inlägg om lite nya saker. Sedan städa och beställa hem fler foton från kamerahuset. HADETBRA!

SNABBA KEXCHOKLADER

Måste tyvärr läsa ut den här rackaren tills imorgon. Snabba cash av Jens lapidus. Rätt så bra bok faktiskt. Men hade inte velat läsa halva på en dag. Handlar om  att disponera sin tid rätt LYDIA. Bara runt 200 sidor kvar nu..Men kexchokladen gör det hela mycket enklare förståss, GODIS PEPP!

Vill DU bli fotad?

Nu är det såhär foks, om någon vill bli fotad ställer jag gärna upp. Det kommer inte kosta något eftersom det mest är att jag vill testa. Om ni vill, kommentera så kan vi bestämma plats osv. Kraven är att du själv kan ta dig till den platsen jag tycker passar. KOMMENTERA NU!

Here somes the sun

Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D

TJO! Kom hem från skåne igår och chillade med goa på kvällen. Tittade på en SUPER läskig asiatisk skräckfilm IGEN. kan inte få nog av dem..Kom precis hem från en promenad med mamma i det faktiskt fina vädret för en gångs skull. Därför fotade vi lite motljusbilder, höstens färger är otroliga. Don't you agree? :)

There's no control over me



when i allow it to be
there's no control over me
i have my fears
but they do not have me

Dagen efter


Begravningen.
Det var en vacker begravning. En vit kista och en massa vackra blommor. Hon älskade ju blommor. Det var otroligt känslosamt hela gårdagen, kommer fortsätta vara så nu. Alltid när jag tänker på henne. det var jobbigt att ta farväl eftersom det hela fortfarande känns overkligt. Men jag vet att hon finns med mig hela tiden. ♥ Sorgen är det pris man får betala för att man älskar.

I break down as you walk away


Pokerface



A strong person knows how to keep thier life in order, even with tears in thier eyes, they still manage to say "I am okey" with a smile.

New Shit

Sovtröja, tröja
Poncho, halsduk, pannband & sockar
Sport bh, trosor, knästrumpor & myssockar
Kammar, ögonpensel, lösögonfransar, ansiktsmasker, läppstift, örhängen, manikyr penna, eyeliner, pincet, läppborste, tofsar, hår sak, hårinpacking. dusch creme & ansiktsskrubb
GODIS♥, söt asiat porslins sak, ängelram.

Ja, ni ser ju själva..Varför skrev jag egentligen? Haha. Men ALLT detta fick jag för ca 870 kronor. Sinnesjukt billigt! Om ni vill shoppa loss åk till Ullared ;))

Leaves are falling

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

Hallllu! ÅTERIGEN en mycket händelserik helg. Chillade med vänner på Lördagen (såg på äckliga japanska skräckfilmer) och igår var jag på ULLARED! ska visa sakerna sen. SÅ värt att åka dit alltså. Får himla mycket för pengarna. På Torsdag åker vi till Hässleholm för att på Fredagen ta farväl av våran älskade mormor och mamma. Känns rent utsagt förjävligt jobbigt att ens tänka på det. Kan inte fatta det än.

Nu ska jag fixa "Ullared inlägget"  PEACE!

No need to fight against the feelin'


Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D

TJA! Känner mig allmänt seg och eftrbliven idag. Var hemma för att jag har så förbannat ont i min nacke. Måste sluta lägga mig så sent och ta tag i mitt liv nu. Sorgen är stor men jag kan inte skylla på den att jag inte orkar någonting. ENOUGH OF THAT som stephen i Greatest freakout ever videos skulle sagt. Han är cool. Fick tillbaka min första betygsuppgift idag förresten! Fick ett B! Haha stolt. NU ska jag fixa i min freakin' garderob lite.
See yah SUCKERS! ♥

First Of The Year


bara för att jag har tråkigt och vill visa er en FET musikvideo. Antar att de flesta sätt den. Men ändå. Låter äger och den lilla flickan är cool!

Det var jag


Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D

..Och jag gjorde det bara för dig.

Höst

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D  [Foton från en härlig höst promenad vi vandrade för två veckor sen]

Hade jätte kul med mina små smurfar igår. Kikade på matchen och på Idol. Jag tycker det är kul att Fredags finalerna nu har börjat. Fast..Igår tyckte jag inte riktigt att de var någon som riktigt var 100 %. Det bästa på hela kvällen var ju när Anders Bagge råkade kalla Laila "Min fru"..Haha

Nu blire till att försöka fixa en ny header. Är så fruktansvärt trött på den jag har nu. CYA!

------> FRIDAY <-------

Digga Photo Booth ♥

Återigen har veckan bara FLUGIT iväg. Fast var ju sjuk två dagar också. Men nu snart är det fotbolls match! TAGGAAAAAA! Sandra och Elina kommer också, chill gänget. Förresten alla ni som tar sandras "Hehe", Skippa det. Det är hennes sak. PUNKT.

Vila i frid



Min underbara,fantastiska,otroliga och kärleksfulla mormor.
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket den lilla damen betyder för mig. Jag är så glad att hon har funnits vid min sida i 16 år. Våran tid tillsammans betyder allt för mig. Precis som hon själv. Hon var allt. En del av mig kommer förvinna men henne. Men hon finns alltid i mitt hjärta. Jag minns att hon alltid har sagt "Jag längtar till du gifter dig och får barn Lydia". Hon kommer inte vara med på mitt bröllop. Det blev inte så. Sanningen är svår att förstå och att acceptera. För två månader sedan fick mormor sin stroke. Lades in för rehabelitering. Vi gissade att hon kunde komma hem en vecka senare. Men det blev aldrig så. Sista gången hon var i sin lägenhet var jag med henne. Hämtade saker hon kunde behöva på sjukhuset. Saker hon aldrig skulle behöva ta hem igen. Men hon blev sämre. Fick akut byta sjukhus pga av vatten i sina lungor. Sedan kom beskedet. Mormor hade lungcancer. Det var då allt började rasa ihop. Hon började brytas ner och bli mindre. Mormor är död nu. Nu behöver hon inte lida längre, och det känns bra. Nu är hon en ängel. En ängel som vakar över oss alla. Jag vet att vi kommer träffas igen. Men gud vad jag saknar dig momme. Jag kommer alltid älska dig. ♥

Someone like you

Vacker låt.

RSS 2.0