Take me back

Turkiet..SÅ mysigt det var. (Även fast jag brände sönder bakdelen på mina lår. FAIL.)
Nu när det är så grått ute hela tiden tänker jag tillbaka på min fantastiska sommar, längtar SÅ mycket till nästa. Sommaren var trots det typiska svenska vädret himla NICE! Var med om mycket och har dessutom lärt känna Super coola människor. Jag hann med en hel del under den här sommaren. Fast det kändes nästan som om sommaren började i och med Turkiet...Vilken resa, bara mamma och jag. Härliga strandpromenader och långa dagar vid havet. Amazing! (Förutom att min kära iphone gick sönder av värmen.. Jag sörjer fortfarande) Sedan åkte jag och fjällvandrade med Far och Bror. Återigen, vilket äventyr. Kämpade utöver min maxkapacitet och kände mig så himla stark! Sommaren, den bästa tiden♥

PROSamson

Min första sångläxa. En av de vackraste låtarna jag hört men inte bara det, utan även en av de svåraste att sjunga! Regina Spektor sjunger så vansinnigt fint. Ingen sjunger som hon.
Det är så höga toner så det är en härlig utmaning för mig.

Ska nog ut och fota lite nu. Älskar att pröva sminkningarna som finns i kickstidningarna, så nice! Antingen fotar jag mig själv eller förhoppningsvis mamma (om hon nu ställer upp som modell) SE YAH! :))

The bible didn't mention us, not even once

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

TJOHO! Gårdagen blev tuff eftersom Velvet mådde dåligt av någon anledning. Tänkte att han kanske hade tagit en överdos... Han var stel som en pinne och rörde inte på sig i flera,fleeera timmar. Men tillsut började han röra sig igen. Och detta var framåt 2.00 på natten. Tack gode gud för det!

Idag ska jag städa. Och WOW vad tråkigt det lät, men sanningen svider. Tjadå!♥

Dear John..Så otroligt fin film säger jag med gråten i halsen. Såg den precis med mamma. Det är andra gången jag ser den, och den känns lika mycket den här gången med. Flera saker som händer i filmen påminner om mitt egna liv just nu. Ett tips..SE DEN!

Can't you just get over it?

Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D

Var hemma från skolan idag. hade ont i huvudet. Förresten vilket SKIT väder vi har. Fy farao. I helgen var jag med Sandra,Elina,Madde,Jonathan & Jocke. Var super nice! Annars är gymnasiet bra. Hårt men bra ;D

Now it's musikteori TIME! Så kul!..Eller inte.

Gortoz a ran

Självporträtt, makeup I! Nikon D3000 + nikor 50 mm f.1/8 

I was waiting, waiting for a long time
In the dark shadow of grey towers
You will see me waiting forever 
one day it will come back
over the lands, over the seas 
And the blue wind will return 
and take back with it my wounded heart 
it will be pulled away by its beat
Far away in the stream, wherever it wishes
Wherever it wishes, far away from this world
Between the sea and the stars

My hands, they're strong But my knees were far too weak


Bild från när mamma och jag fotade för några veckor sedan!♥ Nikon D3000 + Nikkor 50  f.1/8 mm


Tidiga och långa dagar nu förtiden, GYMNASIET alltså. Trots att Madde, felicia och jag inte kom i samma klass så känns det bra nu. Alla är supergoa verkligen och jag är säker på att jag kommer trivas. School is hard, men det kommer vara värt det.

Kom för övrigt precis hem från att ha simmat med felicia och kört lite parkour. Gjorde det igår med sandra också, vi ska nämligen göra en film till våran vän Johan (The pro himself) :D Nu ska jag städa..som vanligt..Velvet (min kanin) har blivit väldigt galen på sistone, oldar och säljer droger och sådan skit. Lite besviken är jag allt..

HA DET! (Blogguppehållet borde vara över nu..För som ni märker har det varit ett ganska långt sådant)

RSS 2.0