Världens finaste mamma


 Jag älskar dig. 

Sommarminnen

 
 
Det har varit en fin sommar. Har med mig otroliga minnen som kommer vara för evigt. kanske har den här sommaren varit extra bra eftersom jag inte har varit i Sverige allt för mycket. Faaast tiden jag vart i Sverige har varit mysig förstås. Bilden ovan är tagen en härlig sommardag i Nacka med min farbrors SÖTA lilla Luke. (mina solglasögon är fortfarande "Lukeiga" awesomeeee!) 
 
Tunisien. Väldigt speciell, fast lärorik resa. Kastade kamelbajs på mamma och levde rövare. Precis i min smak! 
Amsterdam. En otroligt vacker stad, och en väldigt fin solnedgång. Trodde aldrig att det skulle vara så fint. Är glad att vi besökte hashlandet nr 1. 

Paris ♥ OBESKRIVLIGT BRA! Måste bara dit snart igen. Levde på sötsaker och god mat, såg vackra människor och trivdes helt utmärkt i denna vackra stad. 
Bodrum, Turkiet. En gudomlig stad, övertagen av BRITTERNA, precis vid gränsen till Grekland. Var vid havet varje dag, åt glassar,festade och fick en fin bränna. LEVE VARE TURKIET! 
 
Min resesommar har varit underbar. Kommer hålla mig varm långt in på hösten. Nästa sommar kommer jag förhoppningsvis att resa med mina kära vänner och familjen. Sail along suckers! 

Before it's to late


Det var redan försent

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D + Närbilds filter (satan för blogg.se's bild kvalitét.)
 
Skolan har dragit igång igen. Ingen hårdstart om man säger så. Var där en kvart i Tisdags, inte igår alls och en halvtimma idag. Dessvärre har mitt schema släppts, och det var inte allt för fint. Slutar 16.30 två dagar. Inte naaaajs. Förresten har luften börjar bli svalare, hösten är påväg hörni. 

Jonathan Johansson

 

Det var en fantastisk dag igår. Åkte in till Göteborg med Elina och Sandra för att se Sveriges i mina ögon bästa artist, Jonathan Johansson. Och FY FAN vad han är bra! Det var en fin spelning, lika fin som han själv. Stod längst fram och fick gåshud när han klev in på scen. Han känns så andlig och bara blicken av honom gjorde mig rörd. Det var vackert. Senare fick vi även se Caligola, ett jätte spännande band som gjorde ett riktigt bra framträdande. AWESOME!

 


The Pony Collection

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm
 
Köpte i taxfree'n påväg hem. Är kär i alla fyra faktiskt. HELT UNDERBARA! 
 

Familjen och Liseberg!

 

 

 

YOO! (Kom för en vecka sedan hem från Turkiet, men drar den berättelsen en annan gång) I alla fall, igår var jag med mina vänner på Liseberg! Det var verkligen jätte kul. Och som vanligt lät jag som en man efter att ha åkt Atmosfear, börjar bli en trevlig tradition det där. OCH dessutom såg vi fantastiska familjen! Det var riktigt läckert. Deras framträdande var skönt, avslappnat och äckligt medryckande. FAMILJEN FTW!


RSS 2.0