Don't ruin it all

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D + Close-Up filter

HÄRLIG FREDAG! Veckorna rinner iväg. Idag har jag tagit det lugnt och tänker göra det resten av kvällen också. Hade eventuellt tänkt att spela lite tf2 med min härliga bror (let's see about that). Så ska fortsätta chilla nu, får se vad som händer. Det ända jag är säker på är att jag ska dippa popcorn och äta massa godis. That's what I like to do.

Ha en mysig fredagskväll! c:

I'm waiting

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

I'll be watching you

Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D + Close-Up filter

The Police – Every Breath You Take <---

GOD MORGON! Ligger antagligen fortarande och sover börjar sent den här härliga Fredagen. (tidsinställt mehe) Älskar ögon och andra coola saker,så har mycket bilder från senaste tiden. dessutom laddade jag över alla mina 1000 iPhone bilder till datorn igår! cool,right? ;))

Hårboll

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Visst är han über söt min lille tjockis? Fyller 6 år nu I februari. Så gammal han börjar bli skruttisen. Men lika sprallig är han för det, skuttar varje dag, och framför allt är han fortfarande en master på att bita sönder mina iPhone sladdar och lampsladdar .. ♥

Förresten håller jag på att göra en egen låt, till ett projekt inom musikproduktionen. Kommer bli spännande att se hur det här slutar..Det ända jag vet är att den ska handla om mitt starka band till min mormor. Fast det ska inte vara någon sorglig låt utan tvärtom en positiv låt. precis som jag vill minnas henne. Så om någon har förslag till den är det bara att maila eller kommentera. c:

PEACE BROS!

Ändrade regler

(helt magnifikt opassande bilder, fast från en stor dag nämligens DANIELS 19-årsdag! Förresten har han tagit körkort vilket går att utnyttjas mehehe c: Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D)


HALLOOOO! Vilket uppehåll jag har haft. Åter igen.. Skolan tar nästan död på mig nu förtiden. Har ni hört att CSN, skolverket och den "underbara" regering gjort så att man bara får sitt studiebidrag om man är 100 % närvarande i skolan. HELT SJUKT JU! Innan kunde man vara borta 20 % och ändå få studiebidraget, men inte längre nej. Egentligen kan det här tyckas vara bra för att öka närvaron i skolan, och det håller jag med om, MEN i min härliga skola låser lärarna dörren PRECIS när lektionen börjar. Om det skulle vara så att min buss var 5 minuter sen, skulle jag alltså få frånvaro HELA lektionen villket i sin tur kommer att leda till att jag inte får mitt studiebidrag. Och inte bara den månaden utan hela terminen. Helt jäkla sjukt. Fy fan säger jag bara. Ursäkta att jag svär men kan inte hålla mig, det här är så vansinnigt absurt så att det känns som jag kommer sprängas.

VAD TYCKER NI?

May it be

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D
May it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
You walk a lonely road

Jul fika hos ElsaDet var ett tag sedan sist, men den här gången när vi var i Stockholm hälsade vi på kära lilla elsa. Världens mysigaste och fantastiska kvinna. Hon är nästan 94 år och älskar att berätta gamla historier. Jag älskar att lyssna på hennes historier om hur det var förr. Himla mysigt.

Bubbles

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D + Close-Up+10 filter

GOD FORTSÄTTNING!Julafton hos farmor och Nyårsafton med Johan och..Alla andra! :D

Förlåt för det långa uppehållet. har haft fullt upp hela lovet praktiskt taget. Min jul var underbar och nyåret också. Firade jul i Stockholm. Hälsade på släktingar och vänner. Stockholm är en så underbart vacker stad, kan aldrig få nog. På Fredagen innan nyårsafton kom JOHAN min lilla dansk hit. Det var mysigt. Känns tomt nu när han har åkt hem bara :c

Hur har eran jul och nyår varit? ♥.♥

RSS 2.0