Where have I been?

 

Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

 

HELLO! för exakt en vecka sedan kom jag min pappa och mina två åldre bröder hem från våran semester igenom Europa. Va har åkt igenom Danmark, Tyskland, Holland, Belgien och FRANKRIKE! Besökt vackra Amsterdam och bekräftat att ryktet om "Coffee Shops" är sant. Drugssssss everywhere man... Sedan åkte vi till PARIS, världens vackraste stad antagligen. Åt färska croissanter, stod i Eiffeltornet och såg ut över den magnifika staden. Efter att ha utforskat underbara Paris några dagar åkte vi vidare mot Sydkusten och medelhavet. Badade, solade och slappade, sedan bar det av hemmåt igen. EN sak är säker, efter den här semester är jag inte dö sugen på baguetter mer. Fransmän och deras baguetter alltså. Charmigt men..

 

Nu ska jag spela lite Tf2 och förbereda mig för handbolls matchen mot Tunisien! Om ni vågar möta mig i Tf2 kommentera. I'm a pro now yo. CYA!

 

Grattis mormor

 
Idag skulle du fyllt 74. Om du hade levt hade jag skrivit ett brev och berättat hur viktig du är. Det här året utan dig har varit det jobbigste i mitt liv. Men jag drömmer om dig ibland, vet att du tänker på mig lika mycket som jag tänker på dig. Du säger att jag ska orka fortsätta leva, göra som jag alltid gör. Och det ska jag, för din skull. En vacker dag ses vi igen. Saknar dig och älskar dig. ♥

Fra-a-a-nce!

Nikon D3000 + Nikkor 50mm f/1.8D 
 
 De senaste dagarna har jag träffat vänner för att hinna umgås så mycket som möjligt innan jag imorgon nu åker iväg igen. Men inte vart som helst, rubriken har nog avslöjat mig lite..Men France here I come! Har aldrig tidigare varit i de moderika, crossianternas vackra land. Så kommer bli en upplevelse jag seeent kommer glömma. Kanske hinner blogga innan jag åker. Eller inte. Let's see about that ;) I vilket fall..HA DET BRA! (medans jag äter mig fet på crossianter och grodlår) Fett chill asså! 

Luke

 
..Världens sötaste lille mopps. 

Nye shit

Supersmidig ny kameraväska! Den gamla var på tok för stor för resor, så den här köpte jag dagen innan mamma och jag stack iväg!  Från Expert. 
 
MQ, 149;- 
 
Peace halsband, Gina Tricot.
 
SUPERSNITTSIGT med en fejskad utöjning. LIKE A BAWS! Från Gina Tricot. 
 
Läppglans, Kicks. 
 

TUNISIEN!Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm
 
Igår natt kom jag och mamma hem från våran Tunisien resa!  Att vi skulle resa förra fredagen visste jag. Fast visste inte vart. Men som sagt blev det Tunisien vilket jag är myyycket glad över. Möttes av en otrolig
hetta. The African HEAT! Vi åkte till Monastir men hamnade i ett hotell ute på vishan. Första dagen var en kattafuckingstrof, men allt blev bättre. Alltid när något var konstigt eller skumt fck vi tänka "CAUSE THIS IS AFRICA!" Då blev allt lugnare. Gick inte att shoppa någonting eftersom Tunisierna är så pass hårda och icke tolererande när det gäller det svenska "tittandet". Arbetarna på hotellet gjorde allt SÅ MYCKET BÄTTRE! Vilka underbara människor. Varje dag badade vi i havet, och stekte i solen. Är faktiskt lite brun den här gången. KORS I TAKET KORS I TAKET!! Förresten är många Tunisier heta. Såg flera stycken jag hade kunnat tänka mig att stoppa ner i väskan till hemresan. Men så blev det ju inte..Inte den här gången iaf. Kanske nästa. Är i vilket fall nöjd med resan över lag. När det händer mycket är det kul, så jag är satisfied. Dessutom var det underbart att spendera en härlig vecka med mor min. ♥ Berättar med senare. Om jag orkar. Maha, CYA BITCHES! 
 

RSS 2.0