WAFFLEDAGEN


Trololooolo Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D


YOYO! Får inleda med att säga GLAD VÅFFELDAG!
Fredagen var jätte mysig, spenderades med kära vänner at Elinas crib när hon hade sin halv åtta hos mig. Vilken kock hon är! I was like OMG!

Igår tänkte jag lägga ca 1 timma på att fixa mina jeans från Bik Bok till shorts. Tog INTE en kvart, de är inte ens nära klara än.. Klippte de, failade och var tvungen att sy. Skulle bleka över natten med klorin. hade inte ändrat färg alls insåg jag när jag tittade imorse. NU iaf försöker jag igen, förhoppningsvis är blekningen klar imorn för då ska jag färga dem! Jippppeeeeee

I need you

Foto från Mars 2010. nikon D3000 +  Nikkor 18-105 mm

Oh, you are the best thing! Hälsar jag till alla mina nära och kära den här vackra Torsdags kvällen. IMORGON är det fredag ffs! Kommer inte hinna vila ut mig under den här helgen tyvärr. Låten...Ska vara klar om exakt en vecka idag. Var tvungen att börja om helt igår, kändes inte bra det som jag hade. NU SKA JAG KÄMPA! (om inte Logic skiten laggar totalt)
Ha en härlig kväll ♣

Freestyler

From yesterday. Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

VILKET VÄDER VA!?!??!?! Mår så otroligt sjuuukt mycket bättre när det är sol ute! Igår åkte jag frivilligt ner till joggingspåret för att gå en runda till och med. Snart hörni är det sommar, då ska jag springa på ängar, proppa i mig glass, resa och FOTA! Kommer bli en wünderbar sommar med mina nära och kära.

Dye ripped

Bilder från we♥it
SKIT SNYGGT! Har blivit jätte inspirerad av att titta på foton, t.ex från we♥it. Är sjukt peppead på att göra saker själv, det är roligare att trixa och fixa själv så plaggen blir unika. Ska verkligen give it a go med några utvalda shorts. :D

Dags igeeeen

Vecka 1- Vecka 4

TJOOOOOOOOOSAN! Har plockat fram mina färgade shorts som jag tänkt bomba med nitar. Tyvärr var alla nitarna på panduro stulna, så blev inget gjort idag. MEN imorgon då ni! Ska köpa nitar på Shock efter plugget tänkte jag. Tycker det är fruktansvärt snyggt med dye dippade shorts också, ska försöka mig på det också ;D

Nu ska jag tona mina toppar rosa igen, ni ser ju skillnaden efter 4 veckor. Kör rosa en gång till, nästa gång blir det eventuellt lila eller turkost. VAD TYCKER NI?

We are going up





Don't let today's disappointments
cast a shadow on tomorrow's dreams

You treat me like a stranger



Yesterday
efter att ha käkat macarons med Michaela, spenderades kvällen och natten med Sandrolito. Snackade, dippade popcorn checkade Chatroulette. Precis som en härlig fredagskväll ska vara! :D JOHAN förresten (dansken min) är i Sverige nu. Vet inte var eller hur, men lika kul ändå. Sverige ftw!

Den senaste veckan..

..Har jag sätt den första vårblomman!
Jobbat i skolan med låten
Ätit underbara crepes
MÄRKT att Cornetto klassikern har återvänt till våra GB' boxar♥
Fotat tulpaner
Lekt med den nya Monki appen
& ätit coola macarons med Michaela

Härlig vecka!

Skinnejackeeen

Den perfekta gangster jackan för mig. Första skinnjackan i min ägo faktiskt. 750:- kr från en skinnaffär i Stenungsund! Har hittills bara använt den EN gång, tyvärr den kallaste dagen som jag kunde haft den på.

PEACE!

Born To Die


LANA DEL RAY! Vilken kvinna va? Är helt förälskad i hennes låtar. Gudomligt fina och rörande. Born to die är en av de jag gillar allra mest har även den som sångläxa. FREAKIN AWESOME är vad hon är. Stör mig på folk snackar skit om hennes utseende. Hon är fruktansvärt vacker, varför bry sig om hon har lite botox i läpparna?

Hey I heard you are a wild one

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Konstigt att jag inte sätt en enda vårblomma än :c De verkar ju finnas överallt förutom i Kyrkenorum..Har förresten fått en deadline på låten. ska vara klar nu i slutet av Mars. Har en melodi (kanske), Johan har hjälpt mig en hel del (y

Helgen var super chill, i Fredags joinade jag Super-Sandra och Lanahater-Elina och i Lördags kom feliciada hit ♥ NUUUU ska jag snart möta upp Lisa i centrum och chilla lite :)

RSS 2.0