Only the youngLook back in silenceThe cradle of your whole lifeThere in the distancelosing its greatest pride


There's no where left to hide


Tänka sig att det är julafton om mindre än en månad! Tiden bara springer iväg. Lite foton från förra juletiden. Visst ser det mysigt ut?

FML är allt jag kan säga. Älskar verkligen det uttrycket. Fuck My Life, så känns det hela tiden in these days, Haha.
För det första kan jag inte hämta ut mina mobilskal jag beställt från iPhoneMekka, Eftersom mitt PASS är borta..
Annars mycket med skolan men jag hann i alla fall att avsluta min krönika i svenskan i tid! YAY! Något positivt.
Den handlar om nätet, och vad jag tycker om det. Vill ni att jag ska publicera den på bloggen tell me!

IMORGON mina kära vänner beger jag mig till Göksäter alias "Lilla Ullared". Jätte fina saker till bra priser, tänkte se om jag kunde hitta lite julklappar! :)  SEE YA! ♥

Curly Hair

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Lockigt hår vare här ja! POWER TO THE CURLY! Gjorde det i Onsdags, första gången någonsin jag lockade HELA håret, tog ca 1 timma och 30 minuter. Men det var värt det bara så jag kunde leka med kameran lite. Älskar att kasta med mitt hår ju! ;)

Utan dina andetag

En redan så otroligt vacker låt men jag döööööör så fin den här covern är. Gillar den faktiskt mer än orginalet. Så himla fin röst har hon! ♥

Lancelot

LANCELOT! Nikon D3000 + nikkor 50 mm f/1.8D

Veckan som gått har varit minst sagt händelserik. Båda bra och riktigt dåliga saker har skett. I Onsdags var jag med några vänner på Breaking Down premiären. Har aldrig varit ett Twilight fan, så hade inte så stora förhoppningar om filmen. Den var..Bra, lite långtråkig men fin på vissa ställen. Mycket läxor som jag av någon anledning inte har gjort, har också haft en vansinnigt jobbig huvudvärk flera dagar nu. Idag fotade jag söta Esther och hennes fina häst Lancelot. Var riktigt trevligt! NUUUUUU Ska jag antagligen se på film med grabsen,FETT. . .

Saknaden

My heart will go on even though it's in thousands of pieces

The best day of the week

Nybakad kladdkaka, dricka, popcorn och Idol. Underbar Fredag!


Hervez 'deus c'hoant pell eus ar bed

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Pappa kom hit tidigare idag! ♥ saknat honom jätte mycket. Vi ska nog fira jul i Stockholm i år så det ska bli chill :) Vi åkte ut till Hawaii och gick en sväng i det otroligt soliga vädret gudarna skänkt oss idag. Så himla fint det är vid havet egentligen, tänker inte alls ofta på det eftersom jag ser det varje dag. Det är verkligen häftigt att bo i en kuststad! Så i sommar mina vänner ska jag ut och utforska ö-livet! Kanske fiska lite, tälta och bara njuta av att bo på Västkusten. GÖTT!

Jämtlandsfjällen sommaren 11

Den här är alltså min pappas rygg när jag försökte fånga på bild hur jäkla mycket mygg det var. Den kvällen fick jag faktiskt panik, varenda kubikmeter i luften rymde typ 100 myggor kändes det som. Förbannade mygg!
Den frystorkade maten 2 gånger varje dag i en vecka. Riktig lyxmat när man är ute och fjällvandrar. Fast,jao man tröttnar ju lite efter en dag..Jag menar ett tag ;x
Jag är då den lilla röd-blåa saken i mitten av bilden. Trodde ALDRIG jag skulle få uppleva snö i Juli. Det var riktigt häftig känsla, haha!
Och dessa renar. Så vansinnigt söta och orädda. Ibland på natten kunde jag vakna av att de letade efter lavar precis utanför tältet. Så himla gulliga ^^
William & pappa sov i det här tältet. Själv sov jag pga renare luft i ett separat tält. TACK gode gud för att jag hade ett eget tält, haha.
En av säkert hundratusentals små lämmlar som finns där uppe. Jätte söta små krabater fast deras bajs var verkligen ÖVERALLT. Dessutom blev vissa arga om vi gick in på dreas revir, de kunde ställa sig på bakbenen och förbereda för kamp.
I slutet av vandringen, bara några kilometer till så skulle vi vara tillbaka till den första fjällstationen.
Äntligen tillbaka till bilen, kände mig då som en mör fisk ungefär. Kunde knappt stå på benen men var en otrolig känsla.

Det var den största utmaningen jag hitills varit med om. Just då kände jag att jag aldrig ville göra om det men nu längtar jag vansinnigt mycket! Jag älskar naturen och att fjällvandra är ett sätt att verkligen utforska och komma närme naturen. GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKS! Känslan av frihet sökes åter.

Pixlr.com

Fann även den här sidan tidigare idag! Eftersom jag själv inte arbetar med så mycket lager är det jätte kul att testa. På Pixlr.com kan man redigera foton online. Enkelt,snabbt, och sjukt kul. check it out! ;D

I will never forget when You were mine

Hittade den precis faktiskt. GUD SÅ BRA!

H&M

Tröja, 39:-

39:-


Linne, 39:-


Scarf, 19:-


Kofta, 99:-


Tröja, 99:-

Klänning, 129:-


Skjorta, 69:-

Once again very,very much for my money! Allt för ca 500 kronor. You can call me fyndarn ;)

YAY!

Wihoho! Prövar att blogga från min sprillans nya iPhone! OMG är så glad just nu! Hämtade ut kläderna från H&M innan med. Ni får se (;


Hurt


RSS 2.0