Lately Iv'e been..


Playing a lot of Wordfeud ..

Been with my cute rabbit..

Likeing my Pink cool hair...

AND, been Chewing MUCHO colourful gums from my gumball-machine

Time please go faster

Sommar 2011

SOMMAR! jag vill ha sommar NUNUNU! Vill ut och resa, ha klänning, äta glass på stranden och uppleva saker som följer med mig. Kan någon få tiden att gå snabbare?

I feel so alone on a Friday night

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D + close-up filter

Hello yaalll! FINALLY FRIDAY! Det har seriöst vart den jobbigaste veckan hitills det här året. Skolan förstör mitt liv. AHHHH. Dock åt jag en god semla i..När det nu var fettisdagen. Det gjorde allt lite bättre. Kom nyss på lite bra material till min låt. Spännande, spännande.

NOW mina vänner ska jag sitta vid ett element och värma mig lite. Det är svinkallt i vårt hus! Annars har det vart en solig och fin dag, våren är påväg nu va? Hoppas jag, annars flyttar jag till Norge!

Good feeeeeeeling

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Ohhhhhhhhhhh sometimes I get a good feeling, I get a feeling that I never had before! <--- SANDRA bäver är påväg hit just nu. wihoooo! Tidigare idag var vi så ärtiga att vi simmade. Ska köpa ett årskort, måste ju komma igång lite!

HA EN SUUUUPER FREDAG!
Lyssna på den här också; Flo Rida – Good Feeling

You may say I'm a dreamer

But I'm not the only one.

Sådan mor sådan dotter

Nikon D300 + Nikkor 50 mm f.1/8D + reflexskärm silver

Så otroligt fin mamma jag har ♥ Älskar henne av hela mitt hjärta. När jag fixade dip dye körde hon på topparna också. Fräck va? Hon är så cool. I sommar ska vi ut och resa tillsammans precis som förra. Kommer bli så awesome!

Lets see how far we've come

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f.1/8D (mammas bild)

YO! Såhär ser mitt fräna hår ut nu. Är supernöjd verkligen! Wopwop! Som sagt köpte jag färgerna på shock för 69;- styck. Jag blekte bara två gånger och färgerna tog svinbra! All färg behövdes verkligen inte och jag har massa över. Och eftersom det bara är toning kan jag spara färgerna och använda nästa gång.

Är det någon som undrar hur just jag gjorde är det bara att frageeee!

Hårigt värre

Kom precis hem från Göteborg där jag inhandlade dagens färg till mitt hår med härliga Elina. Igår blekte jag topparna två gånger, tänker inte göra det igen utan kör på med färgen snart. Färgerna jag valde är; cerise & Flamingo pink och är köpta på Shock. Ihh vad spännande!

DYE DIP!

Bildkälla google

Är det inte fruktansvärt snyggt? Gillar inte att vara mainstreem, fast kan inte motså. Det är sjukt vackert, fint och wünderbart. Någon som har tips på bästa sättet att färga? Vill också gärna ha förslag på färg osv!

KOMMENTERA!

LOV FÖRFAN!


Nikon D3000 + Nikkor 18-105 mm

Underbart med lov, gudars skymming! Även fast jag har lots of work under lovet kommer jag njuta av varje lediga stund. Precis som last night, träffade Sandrolito,Madde,Felicia & Elina. sandra hade sin "Halv åtta hos mig" som jag antagligen ska ha nästa Lördag c: Dags att börja planera! Tips är alltid välkommna dudes.

Är heeeeeeeeeeeeeeeeeeelt besatt av "Born to die" av Lana Delrey! DEN ÄR FÖR BRA! Gud så arg jag blir. Hennes låtar är underbara ♥ Om ni undrar varför jag känner frustration är det för jag också vill göra sådan brilljant musik! Ohhhhhhh. I have a new god.

Reaching out, catch the sky

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Goden Morgen mis amigos! En blandning av alla möjliga språk där va, höhö. Börjar 11.30 idag ♥ och imorgon åker vi och hälsar på min käre bror i Vadstena. Saknar honom riktigt mycket faktiskt. Kommer hem sent så jag missar dessvärre första avsnittet av Mello = Melodifestivalen. Får helt enkelt se det på datorn efter c:

HA EN HÄRLIG FREDAG!It's like a dark paradise

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D

Studiedag idag yay. Har läst i Jane Austen boken "Övertalning". Ska vara utläst och skriven om till nästa Fredag. Inte lika kul. Sitter förresten och lyssnar på Lana Delreys nya skiva. Måste säga att jag verkligen gillar vad jag hör. Listen you too;
Lana Del Rey – Radio
Lana Del Rey – Born To Die
Lana Del Rey – Off To The Races

Bestefar og jeg

-Men bestefar, jeg kan icke cykle
-Haha, det kan icke jeg heller
-HahahaHAHAHA

helt fantastisk underhållande 2 minuter. Älskaren ♥

RSS 2.0