stjärnor

 
Jag vill ha kärlek
En annan diagnos
Jag vill
Vrida mig ur greppet
Ur doften
Ur ditt hår


Happy Halloween!

 

Jo, glad Halloween på er! Sitter och mumsar på en knall ROSA sockerkaka, bakad dagen till ära. Tyvärr ensam, Philip åkte iväg för ett tag sedan. Men lilla Felicia kommer snart, så ska vi mysa lite hon och jag. Förresten har jag LILA/RÖTT hår nu. Är super nöjd. Ska visaaaaaaa er! 

Igår kväll bokade Philip och jag biljetter till JONATHAN JOHANSSONS konsert på Storan den 14 November. Är ÖVERLYCKLIG! Hoppas dock att det inte är 18-års gräns..Det märker vi. Måste ha popcorn nu, annars dör jag. SAIL ALONG SUCKER!


Waiting for the world

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D
 
Var ute på en mysig foto-promenad med lille PHILIIP idag. Efter det stack vi till Centrum en stund och träffade los noobies. Det är FETT chill med lov, och på Fredag kanske jag åker till Stockholm över helgen. YAYAYYAYY! Har ni ett nice lov mina små äpplen?

Ska jag?

 
 
FÖR ISÅFALL GÖR JAG DET NU! 

Om jag sa att allt var ditt

Skulle du älska mig på riktigt?


Will you stay with me

 
 
Aww, titta så sur jag var.. Lite charmigt att titta tillbaka och minnas alla dessa stunder. Det var många år sedan nu jag och min familj bodde i lilla Dominikanska republiken. Ett helt år levde vi i den tropiska hettan, levde rövare i vårat hus och åkte till havet varje Söndag. Men tiden rinner iväg, det här var hela 11 år sedan. Jag lärde mig mycket där borta, disciplinen i den Amerikanska skolan , orättvisan som finns i världen. Antingen var man rik eller fattig. Skillnaden enorm från Sverige. Men det fick mig att inse hur bra jag har det, och hur lycklig jag borde vara över min situation. En vacker dag ska jag åka tillbaka och besöka gamla minnesplatser. Kommer väcka mycket känslor. LEVE VARE DOMINI! ♥

Äntligen

Är jag nu i Stockholm hos min käre far! Imorgon ska min fina syster och hennes dotter komma hit. Sedan ska pappa och jag gå på bio i stan. Stockholm är fruktansvärt vackert och mysigt, kommer bli en bra helg! HA DET BRA! 


Världens vackraste

Lana Del Rey. 
 

Om ni inte har hört hennes nya singel, LYSSNA. Får mig att få gåshud. Lana Del Rey – Ride

Ögon tatuering

(Foton från Tumblr) 
 
Om det är någon tatuering jag kommer skaffa så är det ett ÖGA. Var vet jag inte än. Men efter att ha haft ett konstant öga på min hand i kanske 3 år är det nog dags snart. Jag tycker det är väldigt fint, och jag har ju min "Ögon fetish". Om ni har några förslag på VAR jag ska tatuera in det, SKRIV! 

RSS 2.0