Grattis Daniel!

!

Sitter nu i bilen påväg till Göteborg för att se min käre bror Daniel släppas ut i friheten. Studenten, så otroligt stort. Kommer bli en dag att för alltid komma ihåg. Önskar han all lycka och frihet i framtiden! GRATTIS DANIEL


VILL HA DIG!

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D (första foton taget genom solglasögonen)

Klassikern "Vill ha dig" av Freestyle lyssnar jag sönder just i det här ögonblicket! Kommer ni ihåg den? SÅ UNDERBART SOMMRIG! Freestyle – Vill Ha Dig <----- Var sjuk hela förra veckan så missade en hel del så här i slutet. Men äh screw SCHOOL! Bara jag blir godkänd i alla ämnet är jag nöjd, för det här året åtminstone.

Igår heeeelt spontant bestämde jag och dansken att han faktiskt kunde komma hit idag! Så vi bokade biljetter och klockan 19.30 ikväll anländer han till Götet. AS KUL!

Sail

This is how i show my love
I made it in my mind because
I blame it on my A.D.D baby


AWOLNATION – Sail

My thingys from FAA!

Shorts, 249;-
Väst, 249;-
Shorts, 199;-
Linne, 149;-
Topp, 199;-
solglasögon, 69;-
Örhänge 69;- iPhone case 29;-

Storhandlade samma dag som kollektionen släpptes. Visserligen blev jag fattig(are) men jag är SUPERNÖJD med alla plagg. Hade inte kunnat bli bättre (om det hade vart sommar då..) men kommer bli great med mina kläder från Fashion Against Aids nu när vädret nu tillåter :D

FREDAG!

 

Underbart med Fredag! Hade bara en lektion idag, så var hemma tidigt. Beställde lite kläder från H&M igen och väntar på ett som BORDE ha kommit idag. When it comes, I'll show my FASHION AGAINST AIDS thingys. Love them! 

Nu bara chill hela kvällen. HA DET!


Valborg och senare

Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8D + close-up filter (tre vackra ögon till tre fina själar.)

Valborg var skoj, men dock var det nästan roligare på discot förra Fredagen. SKUMT! Men det var fint väder, eller hur? WÛNDERBAR! Sov hos Sandra och dagen efter tog vi årets FÖRSTA dopp! Var väldigt uppfriskande trots kylan. Sommaren kommer ju närmre nu och planer under hela sommaren. Super nice. Men först måste jag klara skolan, imorn Engelska nationella. Sugit, men göra det man måste.

HA DET GOTT!

RSS 2.0